Всяка зодия притежава определени характерни черти. Често благодарение на тях попадаме на правилния човек, а друг път – не, пише каналът "Видео хороскоп" във vbox7. Ето и кои са зодиакалните знаци, които имат най-голяма съвместимост и шанс за дълга и пълноценна връзка:

Риби и Телец

Земята и водата са елементи, които се съчетават повече от успешно. Нежната, емоционална същност на Рибите разширяват светогледа на Телеца, а той в замяна внася във връзката чувство за сигурност.

Везни и Овен

И двете зодии са социално активни, съжителството им е изпълнено с щастие и сигурност. Тази двойка винаги е душата на компанията и към нея никой не остава равнодушен на всяко парти.

Фатално привличане: 6 двойки зодии, чиято любов пламва и угасва за миг (СНИМКИ)

Овен и Близнаци

Тези зодии имат пълна интелектуална и физическа съвместимост. Също като елементите им, огън и въздух, те са силно зависими един от друг и могат да работят заедно за постигане на общите им цели в живота.

Скорпион и Рак

Изключително страстна двойка. Скорпионът и Ракът са напълно отдадени един на друг, тяхната отдаденост на връзката и стремежът към дълбоки чувства и интимност са взаимни. Понякога обаче прекаляват с чувството за притежание.

любов
iStock/Getty Images

Стрелец и Лъв

Гореща двойка! Двете зодии са с голям приключенски дух и когато се съберат заедно, става пожар.

Дева и Водолей

Противоположностите се привличат и при сблъсъкът между тях прехвърчат искри. Девата е роб на теорията и аналитичното мислене, докато Водолеят търси любовта и забавленията. И въпреки тези различия никой от двата знака не се опитва да промени партньора си.

Козирог и Телец

Най-продуктивната зодиакална двойка. Козирогът и Телецът имат най-голям шанс за създаване на дълготрайна пълноценна връзка. Тяхното мото е: „Бъди шеф. Намери си шеф. Създай империя.“

Риби и Скорпион

Под завивките двете зодии си пасват напълно. Ако не друго, то поне заради химията между тях си струват всякакви компромиси.

Близнаци и Дева

Поток от интелектуални оргазми. Тайната на перфектната им съвместимост е дълбоката пълноценна комуникация. Двете зодии има голям потенциал за създаване на дълготрайна връзка помежду си, стига да говорят постоянно за чувствата си.

Овен и Козирог

Това е перфектна комбинация между два страстни и практични знака. Манията за контрол на Козирога, съчетана с буйния темперамент на Овена ги прави двойка-мечта!

двойка
iStock/Getty Images

Телец и Скорпион

Още един добър пример за съвместимостта между земята и въздуха. Тази двойка може едновременно да поддържа здрави отношения и да запази личностната свобода. Плюс голяма доза любов и страст!

Близнаци и Везни

Отново пример за двойка с добра интелектуална съвместимост. Близнаците имат по-спокойна и нерешителна натура, докато Везните понякога губят контрол. Но когато двете зодии се съберат, взаимоотношенията им са повече от успешни.

Овен и Стрелец

Ударна доза енергия! Тези два огнени знака не спират да разпалват огъня помежду си и между тях постоянно прехвърчат искри.

двойка
iStock/Getty Images

Риби и Рак

Огромна страст и истинска, изпепеляваща любов! Ракът е голям романтик по душа, а Рибите притежават дълбока емоционална същност.

Дева и Телец

Телецът дълбоко цени любовта на Девата и никога няма да го остави.
 
Edna.bg