„Нека да останем приятели",звучи ли ви познато...
Разделите винаги са тежки и често не си тръгваме с изречението „Нека да останем приятели.“. Но някои двойки успяват да запазят добри отношения и след раздялата с половинката, уведомяват ни от Vbox7. Ето и кои са четирите зодии, които могат да останат приятели с бившите си.

Стрелец

Стрелците искат да живеят пълноценно и нямат време за излишна драма. Вместо да плачат, да обмислят отмъщение или да анализират миналото, те ще поканят бившия си партньор на чаша кафе, кино или парти, за да се убедят, че са в добри отношения.

Близнаци

Близнаците са гъвкави и адаптивни. Живеят в настоящето и могат да приемат с чувство за хумор всеки опит за създаване на неловка ситуация. Дори са развълнувани да видят какво ще се случи с това ново приятелство и дали то ще успее да устои на ударите на съдбата.

Везни

Везните се стремят към равновесие и хармония. Не обичат да задържат в себе си негативни чувства и неприятни спомени от миналото. Когато за тях една връзка приключи, те си спомнят всички хубави неща, които са получили от нея, и нямат проблем с това, да започнат на чисто.

Водолей

Заради вродената емоционална зрялост те внимателно подбират тези, които допускат в живота си. Именно по тази причина не биха се отказали от никого с лека ръка. Ако се чувстват добре в компанията на бившия си партньор, споделят общи интереси и водят вълнуващи разговори, те нямат нищо против да продължат тези взаимоотношения, дори между тях вече да няма тръпка.