Лятото винаги се е смятало за най-романтичното от четирите сезона. Хората се влюбват по-често през топлите месеци и са склонни да изживеят по-силно любовта си. Някои зодии ще се отдадат на летен флирт, а за други може да е шанс да открият голямата любов, пише каналът "Видео хороскоп" във vbox7. Ето и трите зодиакални знака, които ще се радват на юлска любов.

Телец

При вас отдавна има човек, за който копнеете и той най-сетне ще реши да действа и да признае чувствата си. Това ще ви направи най-щастливия човек на Земята и ще даде началото на една много стабилна връзка.

любов
iStock/Getty Images

Рак

Не го планирате и не сте го планиранли, но този месец ще срещнете изцяло нов човек, който ще ви покаже нова гледна точка за света и ще ви разкрие, че щастието не е точно това, което винаги сте си представяли, а много повече.

Сексуалният профил на всяка зодия (СНИМКИ)

Стрелец

Човек от миналото ви ще се завърне. С него, може би, сте били само познати или са прехвърчали искри, но сега всичко ще се промени и отношенията ви бързо ще прераснат в романтична връзка, която ще ви кара да летите от щастие.

Как се влюбва всяка една от зодиите (СНИМКИ)

двойка
iStock/Getty Images

Edna.bg