Искате любов като от приказките? Или идеалната половинка? Съчетаването между характерите на отделните зодии понякога може да се окаже от най-голямо значение. Астрологията може да ни помогне в това да намерим и разпознаем любовта на живота ни, пише каналът "Видео хороскоп" във vbox7. Ето и кои са сполучливите зодиакални двойки, които със сигурност ще имат щастлив край:

Лъв и Овен

Двете зодии несъмнено ще създадат вълнуваща и изпълнена с приключения връзка. С лекота създават дълбоки взаимоотношения, като винаги намират начин да изгладят различията си. Приличат си по това, че искат да изживеят цветен и пълноценен живот, споделяйки щастието и успехите си заедно.

любов
iStock/Getty Images

Телец и Рак

Те се свързват духовно изключително бързо, дълбоко и необратимо. Любовта им един към друг расте с напредъка на времето и нищо не може да разклати доверието им.

Родени един за друг: 11 двойки зодии, за които любовта е неизбежна (СНИМКИ)

Водолей и Близнаци

И двете зодии са независими и ценят високо свободата си. Лесно постигат разбирателство, защото знаят колко важно е да уважават личното пространство на другия. Обикновено имат чувството, че се познават от цяла вечност, въпреки, че са заедно едва от няколко седмици.

Как се влюбва всяка една от зодиите (СНИМКИ)

Рак и Риби

Тези двойки са любимци на всяка компания, защото знаят как да се забавляват и предизвикват усмивката на всеки техен събеседник, и то без дори да се опитват. Никога не спират да се подкрепят и да се насърчават. Класически пример за лоялни и себераздаващи се партньори.

Лъв и Стрелец

И двамата са големи мечтатели и вдигат летвата на целите си все по-високо. Именно този взаимен хъс към успеха поддържа жива тръпката между двете зодии и е неизчерпаем източник на взаимно уважение.

5 нови открития за любовта, които може да ви изненадат (ВИДЕО)

Дева и Телец

Единственото, което искат, е да се наслаждават пълноценно на всеки един момент. Между тях няма несигурност и безпокойство. Тези две зодии са над нещата и никога не биха си позволили да опетнят отношенията си заради дребнавости.

любов
iStock/Getty Images

Везни и Близнаци

Това е чаровна двойка интелектуалци, които поддържат пламъка с остроумни проникновения, дълбоки среднощни разговори за нещата от живота и стойностна литература.

Скорпион и Рак

Между тях избухва изключително интензивна връзка, която би преуморила емоционално обикновените хора. Тези двама влюбени обаче не спират взаимно да се захранват с енергията си. Имат идентична ценностна система и принципи. Именно те допринасят за силата на връзката им.

Сексуалната съвместимост според зодията (СНИМКИ)

Стрелец и Овен

Тази двойка иска да живее пълноценно, да обича и да преоткрива красотата на малките неща всеки ден. Захранват се от позитивната енергия, която излъчват един на друг. Страстта никога не напуска отношенията им. Чувстват се зле, когато не са физически близо един до друг.

двойка
iStock/Getty Images

Телец и Козирог

Тези зодии са създадени, за да бъдат заедно. Непоправими романтици, между които химията избухва импулсивно и необратимо. Чувстват се достатъчно силни, че да се справят с всяко житейско предизвикателство, стига да бъдат заедно.

любов
iStock/Getty Images

Риби и Дева

Тези зодии са подходящо съвпадение за поддържане на връзка от разстояние. Не чувстват потребност да изразяват любовта си постоянно, но със сигурност я изпитват безусловно и дълбоко.

 
Edna.bg