Супермоделът и ангел на Victoria's Secret Бела Хадид, чийто баща е палестински бежанец, станал милионер, заяви пред списание Porter колко е горда, че е мюсюлманка, съобщи АФП.

Бела Хадид стана манекенка по примера на сестра си Джиджи. През изминаващия сезон тя беше най-търсеният супермодел, както за ревютата за прет-а-порте, така и за висша мода.

Вижте Бела Хадид бе сред сексапилните ангели на Victoria' Secret, които разгорещиха Париж (СНИМКИ)

Тя заяви, че двата президентски указа на Доналд Тръмп, забраняващи влизането в САЩ на хора от няколко мюсюлмански държави, както и на бежанци, силно са я възмутили.

Бела Хадид
Gulliver/Getty Images


"Баща ми е бил бежанец, когато е пристигнал в САЩ. Затова това ни засяга, сестра ми, брат ми и мен", каза Бела Хадид, макар и да е израснала в Калифорния. Тя добави, че баща й винаги е бил религиозен и се е молел с тях.

„Моят баща винаги е бил религиозен и винаги се молеше с нас. Гордея се да бъда мюсюлманка“, сподели още тя.

Бела Хадид
Gulliver/Getty Images


Бащата на Бела Хадид - Мохамед Хадид, е роден в Назарет. Той пристига в САЩ след престой в Сирия, след като е създадена държавата Израел.

Бела Хадид събра погледите в Кан с разголена рокля (СНИМКИ)

Мохамед Хадид е строителен предприемач и става милионер - въплъщение на американската мечта. Майката на Бела Хадид - Йоланда, е бивша манекенка от холандски произход.

Вижте още за сексапилната Бела Хадид:

Бела Хадид разгорещи червения килим в Кан със секси рокля (СНИМКИ)

Бела Хадид се съблече за Paper (СНИМКИ)

Много чар и сексапил от новите лица на Calvin Klein. Сред тях е и Бела Хадид (СНИМКИ/ВИДЕО)

Най-красивите жени сътвориха най-горещото шоу в света (СНИМКИ)
БТА