Най-красивите жени сътвориха най-горещото шоу в света (СНИМКИ)
Най-красивите жени сътвориха най-горещото шоу в света (СНИМКИ) / Guliver/Getty Images

Почитателите на шоуто на Victoria' Secret не харесаха диамантения сутиен - "перлата в короната" на екстравагантния годишен спектакъл, представен в Париж, пише в. "Дейли експрес".

Най-горещото шоу в света можете да видите в галерията тук

Всяка година Victoria' Secret представя сутиен, обсипан със скъпоценни камъни на стойност милиони долари. Тази година честта да носи бижутерския шедьовър се падна на калифорнийския модел Джазмин Тукс.

Сутиенът, осеян с хиляди диаманти и смарагди, е изработен от бижутера Еди Борго и е оценен на 3 милиона долара. Изработването му на ръка е отнело над 700 часа.

Найкрасивите жени сътвориха найгорещото шоу в света (СНИМКИ)
netinfo

Джазмин Тукс и Fantasy Bra (СНИМКИ)

Феновете обаче не скриха недоволството си от скъпоценното бельо. В социалните мрежи най-често използваното определение за сутиена беше "скучен".

Найкрасивите жени сътвориха найгорещото шоу в света (СНИМКИ)
netinfo
Джазмин Тукс се присъедини към супермодели от ранга на Жизел Бюндхен, Клаудия Шифър и Тайра Банкс, които през годините са дефилирали с диамантения сутиен.

Горещите ангели на Victoria's Secret от 1996 година до днес (СНИМКИ)

Годишното шоу на Victoria's Secret, състояло се в Гран Пале в Париж, за първи път в историята си беше организирано във френската столица, съобщават световните агенции.

Сред участничките в модния спектакъл бяха новите звезди Кендъл Дженър, сестрите Джижи и Бела Хадид, и Карли Клос, и ангелите-ветеранки Адриана Лима, Алесандра Амброзио и Лили Олдридж.

Вижте как Адриана Лима се подготви за шоуто на Victoria's Secret (СНИМКИ)

За доброто настроение на присъстващите се погрижиха Лейди Гага, Бруно Марс и Уикенд. Сред гостите на модния спектакъл бяха музикантът Лени Кравиц, актьорът Венсан Касел и дизайнерът Азедин Алая.

Шоуто на Victoria' Secret ще бъде излъчено в САЩ на 5 декември, а по-късно в 190 други страни.

Източник: БТА