Анджелина Джоли
Анджелина Джоли / Gulliver/Getty Images
Носителката на Оскар Анджелина Джоли се превърна в блондинка за ролята си в лентата „Come Away“. Красивата актриса беше заснета на снимачната площадка на филма в Холивуд.

Живата богиня на Холивуд: Анджелина Джоли през годините (СНИМКИ)
  Снимките, на които Анджи е в образа на героинята си Роуз, предизвикаха голям интерес в социалните мрежи, тъй като на тях актрисата е с руси букли, оформени в небрежен кок, което рязко контрастира на истинската ѝ коса.

Наемен убиец, майка, магьосница… многобройните лица на Анджелина Джоли
  Гугу Мбата-Роу и Майкъл Кейн партнират на Анджелина Джоли в лентата на режисьора Бренда Чапман, която е предистория на „Питър Пан“ и „Алиса в страната на чудесата“.

Неподражаемият стил на Анджелина Джоли на наградите Оскар през годините (СНИМКИ)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Для участия в новом фантастическом фильме Come Away Джоли вынуждена была перевоплотиться в блондинку и надеть старомодное платье. Фильм станет приквелом сказок «Питер Пэн» и «Алиса в стране чудес». По сюжету картины, Алиса и Питер являются братом и сестрой. Джоли же в Come Away сыграет их маму. В фильме также снимутся Майкл Кейн, Анна Чэнселлор, Кларк Питерс и другие. Режиссерское кресло драмы заняла Бренда Чэпман, создавшая мультфильм «Храбрая сердцем», который получил «Оскар». Дата выхода картины на экраны пока не сообщается. #PPN #кино #новости #анджелинаджоли #news #comeaway #россия #москва #сентябрь #осень #2018 #семья #family #дети

A post shared by Page-proofs news (@pageproofsnews) on


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук