Правилата са, за да се нарушават. В това очевидно вярват дори представителите на британската кралска фамилия. Дори правилата да са вековни и да са на въпросната фамилия.

Сигурно вече сте се досетили, че нарушителите са не кои да е, а младото семейство на принц Хари и херцогинята Меган Маркъл. В канала "Social Virals" във vbox7 може да видите някои емблематични случаи, в които семейството наруши базови правила на британската кралска фамилия:

1. Когато Меган си "забрави" сутиена

За своето първо публично появяване като херцогиня, Меган Маркъл избра стилна рокля в телесен цвят. Но пресата забеляза, че е без сутиен. А правилата са категорични - забранено е член от кралското семейство от женски пол да се явява на публично място без тази част от бельото. Но Меган има свое мнение по въпроса, вероятно заради феминизма, на който тя е привърженик.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Only a few more days until the tour starts! Counting down! 🎉🎊

A post shared by Meghan And Harry Fan (@meghanandharry1) on


2. Не крият чувствата помежду си

Разбира се, че прегръдките и целувките са забранени между членове на кралското семейство на публични места. Но Хари и Меган определено не се интересуват от това. Те редовно се държат за ръце, прегръщат се, а на благотворителен мач по поло Хари дори целуна Меган.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That look 😍😭💞

A post shared by The Duchess of Sussex (@simplymeghanmarkle) on


3. Меган затвори вратата на колата сама

Макар че това може би ни се струва смехотворно, това влезе като новина в информационните сайтове. По принцип би трябвало друг да го прави. Но старите навици умират трудно.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

gentlemen Harry🌻🌻 H&M❤️❤️ #meghanmarkle #meganmarkle #meghan #meghanmarklestyle #meghanmarklestyle #princessmeghan #harryandmegan #harryandmeghan #meghanandharry #princeharryandmeghan #harrywinstonring #sussex #sussexroyal #dukeandduchessofsussex #sussexcounty #royalfamily #royal #katemiddleton #duchessofsussex #duchessofcambridge #princewilliam #princegeorge #princearchie#archieharrison #meghanmarkle #harry #princeharry #meganandharry #meganmarkle #meghan #meghanmarklestyle #meghanmarklestyle #princessmeghan #harryandmegan #harryandmeghan #meghanandharry #princeharryandmeghan #harrywinstonring #sussex #sussexroyal #dukeandduchessofsussex #sussexcounty #royalfamily #royal #katemiddleton #duchessofsussex #duchessofcambridge #princewilliam #princegeorge #princearchie#archieharrison#archiecyem

A post shared by Meghan and Harry❤️ (@sussex.royal.family) on


4. Меган и чорапогащниците

Още един задължителен елемент, който херцогинята заобикаля. А той е задължителен независимо от времето и дължината на полата или роклята. Е, на Меган за пореден път не ѝ пука.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good morning!!

A post shared by The Duchess of Sussex (@simplymeghanmarkle) on


5. Без обувки на плажа

Това е грубо нарушаване на етикета, макар че няма нищо по-нормално от това да ходиш бос на плажа. Случаят е от посещение в Австралия през октомври миналата година. С тях бяха принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън, които обаче се съобразиха с етикета.

6. Меган ходи пред Хари

Според протокола членовете на кралската фамилия, които са с по-висок статус от другите, трябва да ходят по-напред. Това не се случва в семейството на Меган и Хари.

Тъмните тайни на кралското семейство (ВИДЕО)

7. Поздрав в Instagram

Хари и Меган поздравиха принц Джордж онлайн в Instagram. Това е неформален начин, който не е приемлив за кралския етикет. Още по-скандалното в случая беше, че към принц Джордж двамата не се обърнаха с пълното му име.
 
И още:

Правилата, които не подозирате, че включва британският кралски етикет (СНИМКИ)

Ето защо Уилям и Кейт никога не се държат за ръце на публични места (ВИДЕО)

Пет пъти, в които Меган Маркъл наруши кралския етикет (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук