Членовете на кралското семейство често попадат в неловки и срамни ситуации, както всички обикновени хора, но медиите дебнат всяка тяхна грешка и срамните им тайни стават публично известни.

кралското семейство
Gulliver/Getty Images

През 1992 г. снимка, на която любовникът на Сара Фъргюсън смуче пръста на крака ѝ шокира кралския двор, появявайки се в медиите. По това време Сара била заедно с кралицата в замъка Балморал. Скандалът е голям и тя бързо напуска кралското имение, като след това не е канена там чак до 2008 г.

Най-смешните и неудобни моменти на кралското семейство (ВИДЕО)

През 1971 г. от трезор на лондонска банка биват откраднати голи секс снимки на принцеса Маргарет. По-късно медиите разбират за случката и я раздуват пред обществото, но без да се докопат до някоя от скандалните снимки на принцесата. През 2008 година е направен и игрален филм (The Bank Job), базиран на тази история.

През 1992 г. The Sun публикува препис от телефонен разговор между принцесата на Уелс и нейния предполагаем любовник Джеймс Гилби. Тя все още е омъжена за принц Чарлз. В разговора Гилби назова принцеса Даяна с името на домашния любимец squidgy 53 пъти и казва, че я обича. Аферата е наречена Squidgygate заради псевдонима.

Мъжете в живота на принцеса Даяна (ВИДЕО)

Скоро след това, през 1993 г., австралийско списание пусна скандален препис от разговор между принц Чарлз и Камила Паркър Боулс. Телефонният разговор потвърждава слуховете, че принцът на Уелс е романтично ангажиран с Боулс. Инцидентът е наричен "Камилагейт". В него има и много мръсни думи, разменени между двамата, включително и едно сравнение от страна на принц Чарлз, който иска да се превърне в тампон, за да бъде в панталоните на Боулс.

Чарлз и Камила
Guliver/Getty Images

През 2012 г. в медиите се появяват папарашки снимки от лятната почивка на принц Уилям и Кейт Мидълтън, на които дукесата на Кеймбридж е по монокини и в различни пози по секси бански. Това става голям скандал и кралският двор завежда дело срещу папараците.

И още:

Голи снимки на херцогиня Катрин вбесиха кралското семейство

Членовете на кралското семейство, за които никой не говори (ВИДЕО/СНИМКИ)

Забраненият филм за кралското семейство на Великобритания (ВИДЕО)

Мъжете в живота на принцеса Даяна (ВИДЕО)

Запис разкрива нещастието на принцеса Даяна от брака й

Чарлз имал притеснения за брака още преди сватбата си с Даяна

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук