Бодигардът на принцеса Даяна разкри подробности за личния й живот
Бодигардът на принцеса Даяна разкри подробности за личния й живот / Guliver/Getty Images

Бодигардът на принцеса Даяна реши да проговори и да разкаже подробности около личния й живот.

Кен Уорф споделя различни случки от живота на принцесата.

Една от тях е през 1992 г., когато със задаващ се пред тях развод, принц Чарлз и принцеса Даяна отпътуват за почивка на яхтата на техни приятели. Пътуването им било представено в пресата като любовен круиз, но истината била съвсем различна, споделя Уорф.

7 малко известни факта за принцеса Даяна

"На Даяна не й беше до преструвки. Кралската двойка едва си говореше и беше разделила яхтата на две зони около отделните им каюти. Никой не припарваше до територията на другия. Даяна подозираше - и с право, че принцът прекарва по-голямата част от деня на сателитния телефон на яхтата, говорейки с Камила", допълва той.

По думите му атмосферата била толкова напрегната, че Уилям и Хари започнали да се притесняват за майка си. Ситуацията се влошила още повече, когато целият екипаж бил вдигнат под тревога, след като никой не бил виждал принцесата от часове.

"Тогава се сетих, че я бях виждал да стои около спасителните лодки. Отидох и я намерих в една от тях, беше стояла вътре с часове, ридаейки. Първото ми чувство беше на облекчение, но след това ми домъчня", разказва бившият бодигард, цитиран от Daily mail.

"Седнах при нея. Тя ми каза, че другите не я разбират. Че я мислят за луда, макар да са наясно, че той е с нея и дори по време на почивката им говори по телефона с нея. Каза ми, че Чарлз е на круиз с нея, само защото майка му го е накарала, а корабът за нея е като плаващ ад", казва още Уорф.

Принцеса Даяна е най-впечатляващата жена на всички времена

Той си спомня още, че принцесата искала незабавно да хване самолет за вкъщи, но не прекъснала инцидентно почивката им, само заради децата си.

"Каза ми: "Хайде, Кен, по-добре да се връщаме. Иначе съпругът ми ще започне да отваря бутилка шампанско, надявайки се, че съм скочила през борда и вече може да се ожени за онази ужасна жена", допълва Уорф.