Даяна сключва брак само веднъж, но таблоидите й приписват връзки с няколко доста различни един от друг мъже. Разбира се, само принцесата би могла да знае какво се е случило зад затворените врати на нейните покои. Вижте представители на силния пол, с които е било свързвано името й:

Принцеса Даяна е най-впечатляващата жена на всички времена

Принц Чарлз

Чарлз и Даяна се сгодяват през 1981 г., когато тя е само на 19 години. Кралското семейство принудило принца да сключи брак с Даяна, тъй като вече му било време да създаде семейство. Но той явно е останал верен на старата си любов Камила, с която по-късно сключва брак.

Чарлз и Даяна
Guliver/Getty Images

Бари Манаки - бодигардът

Той е един от личните охранители на Даяна и с течение на времето се превръща в неин довереник и приятел. Смята се, че двамата са имали интимна връзка в периода 1983-1985 г., въпреки че тогава Манаки е женен и има две деца. Клюките относно техните отношения водят до освобождаването му от важната длъжност. Някои таблоиди цитират като особено притеснителен факта, че принц Хари е роден на 15 септември 1984 г., и излагат теорията, че той може и да не е законен син на Чарлз.

Манаки загубва живота си през 1987 г. при инцидент с мотор, а принцесата изказва подозрения, че смъртта му не е просто катастрофа. “Бях щастлива само, когато той беше около мен”, казва самата Даяна в таен видеозапис. “Мисля, че някой го е избутал от пътя …, но никога няма да разберем”, допълва тя.

Бодигардът на принцеса Даяна разкри подробности за личния й живот

Джеймс Хюит - кавалерийски офицер и личен инструктор по езда на Даяна

Даяна признала, че е имала 5-годишна връзка с личния си инструктор по езда Джеймс Хюит. Таблоидите все още се чудят дали принц Хари всъщност не е син на червенокосия офицер. Принцесата обаче твърди, че връзката им е започнала през 1986 г., две години след раждането на принца.

С любов и тъга: Уилям и Хари по-искрени от всякога за принцеса Даяна (СНИМКИ)

Джеймс Гилби – търговецът на спортни коли

Джеймс Гилби познавал Даяна от 17-годишна. Двамата имали връзка в годините между 1990 и 1992 г.. Аферата им става публична, след като таблоидът “Сън” публикува текста от тайно записан техен телефонен разговор. В него Даяна и Джеймс се обръщат един към друг с “пухчо” и “скъпи” и си разменят открити сексуални закачки. В разговора принцесата обвинява близките си за студеното им отношение и заявява без свян: “По дяволите, след всичко, което направих за това проклето семейство.”

Тогава принцесата била принудена да сложи край на връзката си. По онова време Джеймс работел в компанията Lotus. Днес той се увлича по мотоциклетите и има собствена компания за недвижими имоти. Преди три години сключи брак с интериорната дизайнерка Лавиния Хадсли-Чаплин и е доведен баща на 5-те й деца.

Оливие Хор - търговецът на изкуство

През 1993 г. медиите разкриват, че Даяна е имала връзка с женения търговец на изкуство Оливие Хор, която прераства в мания. Според британските медии Даяна била обсебена от Хор, и тормози семейството му с многобройни анонимни телефонни обаждания. Съпругата на Оливиедори изисква полицейско разследване.

Преди време бивш бодигард на принцесата разкри пред таблоидите, че е виждал Оливие полугол в двореца в Кенсингтън. Даяна мечтаела да живее заедно с него в Италия.

Уил Карлинг - ръгбистът

Според слуховете принцесата има едногодишна връзка с ръгбиста Уил Карлинг, макар медиите да не успяват да ги уловят в кадър. Карлинг се запознава с принцесата благодарение на нейните синове, които са запалени фенове на този спорт.

Този, който пръв открито говори за отношенията им, всъщност е съпругата на Карлинг, която в молбата си за развод като причина написва просто “Даяна Спенсър”. Молбата е удовлетворена и бракът на Уил се разпада заради принцесата.

Уил Карлинг
Gettyimages

Хаснат Кан - хирургът

През 1995 г. Даяна започва връзка с хирурга Хаснат Кан. Лейди Ди признава, че именно той е мъжът, когото е чакала цял живот. Двамата даже обмислят сватба, а принцесата е готова на всичко - дори да отиде да живее с него в родината му Пакистан. Връзката им продължила две години, а Хаснат решил да я прекрати заради прекаленото медийно внимание, на което не издържал. Изложена е дори теорията, че Даяна започва връзка с Доди ал Файед единствено за да накара лекаря да ревнува.

Хаснат Кан
Gettyimages

Доди ал Файед - милиардерския син

Месец след раздялата с Хаснат Кан, Даяна намира утеха в обятията на милиардерския син Доди Файед. След ваканция на Френската Ривиера, прекарана на яхтата на семейство Файед, двамата загиват в автомобилна катастрофа в Париж, при опит да избягат от преследващи ги папараци.

Доди ал Файед
Gettyimages

И още:

Животът на принцеса Даяна в 10 важни дати

Нови разкрития около принцеса Даяна, Камила и принц Чарлз

Запис разкрива нещастието на принцеса Даяна от брака й

7 малко известни факта за принцеса Даяна

Срамежливата Ди, която разтърси кралската мода (СНИМКИ)

Неподражаемият стил на принцеса Даяна (СНИМКИ)

Подредиха 40-те най-вдъхновяващи жени

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук