/ Софиямед
Под карантина остава Клиниката по "Вътрешни болести и хепатогастроентерология"
Със заповед на Столична регионална здравна инспекция, след извършване на всички техни предписания за карантина, изолация на персонал, дезинфекция и други разпоредени мерки БЛОК 1 на УМБАЛ „Софиямед“ от утре ще функционира нормално и ще приема пациенти за лечение

Заповедта засяга и дейността на ДКЦ „Софиямед“-БЛОК 1, който също възобновява нормалния си режим на работа, съобщават от лечебното заведение.

Под карантина със Заповед на компетентните институции остава Клиника по "Вътрешни болести и хепатогастроентерология"-която скоро също ще възобнови нормалната си дейност по прием и лечение на пациенти, както и секторът, в който е настанен за лечение пациентът с положителна проба за наличиние на коронавирус.

"Софиямед": Работим в най-кратки срокове да подновим приема на пациенти

Благодарим на всички наши пациенти, избрали да се лекуват на територията на лечебното заведение за търпението и разбирането. Благодарим и на нашия екип, който за пореден път демонстрира пред обществеността, че дългът ни на медици стои над всичко. За пореден път демонстрирахме и че сме отговорни и че участваме наравно с общински, държавни и други лечебни заведения в борбата с коронавируса, пишат още от болницата.