Звезди дават началото на театралната 2017 година в Монтана

Звезди дават началото на театралната 2017 година в Монтана
Звезди дават началото на театралната 2017 година в Монтана / Дарик Враца - архив

Популярните актьори от театралната сцена и телевизионния екран Мариан Бачев и Александър Кадиев заедно с актьорите от трупата на разградския театър ще играят в първия гостуващ спектакъл на монтанска сцена за 2017 година.

Комедията на Франсис Вебер под режисурата на Богдан Петканин ще се играе на 27 януари от 19,00 часа в Голяма зала на Драматичен театър.

За сюжета:

Наемният убиец Ралф (в ролята Мариан Бачев) трябва да ликвидира важен свидетел. Планът му е да го застреля от прозореца на хотелската стая, но възниква неочаквана спънка в лицета на неговия съсед Франсоа Пиньон. Роля, която изпълнява Александър Кадиев.

Пиньон е изпаднал в депресия, след като жена му го е напуснала, и възнамерява да сложи край на живота си – като при това вдигне колкото се може повече шум.

А последното нещо, което би желал убиецът, е някой да привлече вниманието върху него.

Така че нещастният Ралф е принуден да влезе в ролята на бавачка на досадния си съсед и да изпълнява безропотно всичките му прищевки, само и само да не му провали задачата.

 

Спектакълът на Театрална музикален център – Разград ще се играе в Монтана на 27 януари. Началото на „Аз, досадникът“ е от 19,00 часа.