Празникът
Празникът / ПП ГЕРБ Враца
Жителите на Згориград ще имат ново футболно игрище и ремонтиран физкултурен салон. Това съобщи народният представител от ПП ГЕРБ инж. Петя Аврамова, която бе гост на Коледно-новогодишния концерт на Народно Читалище "Пробуда 1926".

„За Згориград  Новата 2018 година ще бъде наистина успешна. По настояване на кмета на Згориград Асен Петров, с мое съдействие и най-вече със съдействието на зам.-председателя на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов с постановление на МС бяха отпуснати 300 000 лева.

Парите вече са в сметката на община Враца и с тях ще се изгради футболно игрище в двора на училището. Площадката ще бъде с изкуствена настилка, ще има осветление и ограда.

Предстои да се обнови и бившият физкултурен салон на училището в Згориград, който ще бъде използван като спортна зала. Дейностите включват  ремонт на покрива, смяна на дограмата и вътрешен ремонт на помещението.

Предвидено е отопление, така че всички младежи да могат да спортуват и през зимния сезон”, каза Петя Аврамова.

Тържеството
ПП ГЕРБ Враца

Тя подари на всички участници в самодейните колективи на читалището торта с пожелание за весела Коледа и щастлива Нова година.
„В дните преди посрещането на Коледа и Нова година Ви пожелавам да сте здрави, да имате мир в душите, благоденствие в домовете и успешна 2018 година. Бъдете здрави и щастливи!”, каза Петя Аврамова.