/ netinfo
Конкурс за онлайн съдържание на тема: „Важните житейски теми през очите на децата и младите хора“ бе организиран от Българо-румънската търговско-промишлена палата в началото на 2018.

Ученички от Гимназията по туризъм се върнаха с награди от международен конкурс
netinfo

Организаторите определиха четири категории /фотография, рисунка, видеоклип и презентация/ и три възрастови групи /6-10 г.; 11-14 г.; 15-18 г./ за желаещите да участват. Деца от България и Румъния изпращаха своите творби от януари до 30 ноември.

Учител от Гимназията по туризъм бе на семинар в Европарламента

За да изберат победителите, журиращите са оценявали по критериите оригиналност, съответствие с темата, естетическа стойност, качество и ниво на трудност. "12 рисунки, от участвалите над 60, ще бъдат включени в календар за 2019 година", уточняват организаторите.

Първо място в Национален конкурс за Дарина Дочева от Гимназията по туризъм

Сред тях са и рисунките на Деница Топалова от XIб клас специалност „Кетъринг“ и Елисавета Петрова от IXа клас, специалност „Организация на туризма и свободното време“.

Ученички от Гимназията по туризъм се върнаха с награди от международен конкурс
netinfo

Видеоклипът „Бъдещето зависи от мен“ на Румяна Иванова от XIIв клас, специалност „Организация на туризма и свободното време“ е класиран на второ място.

Представители на Гимназия по туризъм посетиха Болградската гимназия в Деня на бесарабските българи

Учителят, мотивирал и подготвил учениците, е инж. Славка Проданова.