Родителите на Мануела канят съдиите по делото „Стависки” да посетят дъщеря им
Родителите на Мануела канят съдиите по делото „Стависки” да посетят дъщеря им / netinfo
Състоянието на Мануела Горсова, която пострада тежко при катастрофата, предизвикана от Максим Стависки, се променя твърде бавно, сподели майка й в предаването „Пропаганда” на Дарик радио.

Бащата на момичето Красимир Горсов очаква до края на следващата седмица тя да замине за лечение в клиника в Израел.

Утре семейство Горсови ще дадат пресконференция, на която се очаква да оповестят дали ще обжалват условната присъда на Стависки.

На 7 май състав на Бургаския апелативен съд потвърди присъдата на Максим Стависки – 2.5 години условно лишаване от свобода с пет години изпитателен срок.

От 14 май пазят място на Мануела в клиника в Тел Авив. Трябва да се включим в този срок между 14 и 18 май. В момента нещата са уредени. Превел съм пари като гаранция от дарителската сметка. Очаквам само отговор от израелската авиолиния да ми даде точна дата за кой ден точно ще пътуваме, каза още Красимир Горсов.

В предаването "Пропаганда" родителите на Мануела поканиха съдебния състав, постановил условната присъда на Стависки, да посети дъщеря им в болницата.

Съдията Малкунян, целият състав да отиде във Военна болница в София на разноски на „Пропаганда” – Дарик радио, ако нямат финансова възможност, предложи водещият на „Пропаганда” Мартин Карбовски.