Ясни четвъртфиналистите на Прити къп, 295 гола паднаха в групите
Ясни четвъртфиналистите на Прити къп, 295 гола паднаха в групите / Дарик нюз

295 гола бяха отбелязани в приключилата снощи групова фаза на турнира „Прити къп" в Горна Оряховица. С най- резултатно нападение се очертават отборите на „Адел" с 30 попадения и „Лайтс" с 28. В защита най- добре се преди последния мач се справяше „Венци" /Лясковец/, инкасирал само четири гола, но в него загуби от „Адел" с 5:1 и не само, че си развали показателите, но и отпадна от по- нататъшна борба.
 За сега с най- стабилни отбрани се очертават „Геги Трейд" и „Импулс", допуснали по седем гола. Толкова получи и „Пълна лудница", но последните два, при загубата от „Реал" с 1:2 се оказаха фатални за по- нататъшното участие на тима в турнира.
Индивидуален лидер при голмайсторите е Даниел Маринов от „Юнгите" с 12 попадения. Неговият тим разгроми в последния кръг „ГО Бойс" с 10:1 и се класира за четвъртфиналите, като втори отбор от Група „D", с по- добра голова разлика от „Венци". С шанс за голмайсторската корона са още Йордан Петров „Адел"- 10 гола, Димитър Кушев „Лайтс" и Илиян Димитров „Геги Трейд" по осем и Мирослав Сотиров „Белият балет" със седем.
На четвъртфиналите утре вечер от 18, 30 часа ще се срещнат „Лайтс" и „Импулс", от 19, 30 ч. играят „Белият балет" и „Банята", от 20, 30 ч. е двубоят „Геги Трейд"- „Юнгите"  и от 21, 30 ч. „Бирени пирати"- „Адел".