Облякоха новия Етър ВТ, официалният екип е изцяло във виолетово
Облякоха новия Етър ВТ, официалният екип е изцяло във виолетово / Дарик нюз

40 пълни комплекта нова екипировка на испанската фирма JOMA получи вчера „Етър В. Търново”. Веднага след пристигането й администраторът на клуба Стефан Атанасов занесе официалните екипи във фирма „Вали”, чиито собственик Димитър Хинов е член на ръководството на клуба, за щамповане на номера емблема и логото на основния спонсор „Бритос” на гърдите.

Така за предстоящия в неделя мач в Дебелец с „Левски 2007” великотърновци ще могат да излязат с новите екипи на терена. Официалният мачов екип е изцяло във виолетово, а резервният в бяло и се състоят от по 22 комплекта. Вратарските са в оранжево и зелено. Номерата ще бъдат от 1 до 22, като имена на футболисти на гърба няма да се щамповат, за да може екипите да се ползват пълноценно.

Официалната екипировка за свободното време се състои от анцузи с виолетово горнище и черно долнище, а фланелката е виолетова с черни шорти. Тренировъчните екипи са друг анцуг с виолетово и черно, както и виолетови фланелки с черни три- четвърти шорти и виолетови чорапи. Пристигнаха и два вида разделителни потници- бели и зелени, сак за топки с марката JOMA и официален сак за екипите за самите мачове. Сакове, ветровки и шуби за играчите ще има на по- късен етап, съобщи администраторът на клуба Стефан Атанасов. Предстои със същата марка да бъдат облечени и подрастващите от детско-юношеската школа.