/ iStock/Getty Images
Трима ученици от Спортното училище във Велико Търново са бити с бухалки от други тийнейджъри заради момиче, стана ясно на брифинг на полицията в старата столица, съобщава "24 часа".

Отново агресия между ученици: Дете е с имплант в окото след побой (ВИДЕО)

Екшънът се разиграл в района на пазара в квартал "Бузлуджа" на 10 септември. Саморазправата се е разиграла пред очите на десетки свидетели, които незабавно подали сигнал на телефон 112.

Деца ходят на училище като на война - с електрошокови палки, боксове и ножове

Когато пристигнали линейка и полицаи, извършителите били избягали, а двамата деветокласници и приятелят им седмокласник били целите в кръв, със синини, оттоци и избити зъби. Трите момчета незабавно били откарани в Спешна помощ.

Единият от учениците е пострадал по-тежко, а другите двама са освободени за домашно лечение. "Сигнал е подаден вчера. Извършителите са задържани, те са 16-17 годишни.
Касае се за любовна драма, за момичета, изяснено е. Всички ученици са от Велико Търново.

Расте ли агресията сред децата в училищата?

Има информация, че е използвана бухалка, но тепърва предстои събиране на доказателства", каза директорът на Областната дирекция на МВР старши комисар Димитър Машов. В същото време във вторник е получен сигнал от будни граждани, които са съобщили, че обновената фасада на Спортното училище е била надраскана от вандали.

Пореден клип с насилие в училище: Момиче дърпа друго за косата

"Незабавно изпратихме служители и установихме извършителя. Спрямо него ще бъдат предприети действия по отношение на извършената от него проява", обясни комисар Машов.
24 часа