Семейство осъмна с „автобусна спирка“ пред прозореца на дома си
Семейство осъмна с „автобусна спирка“ пред прозореца на дома си / netinfo
Семейство от Велико Търново осъмна със строителна площадка пред дома си. Имотът се намира на ул. "Сливница" 31, под сградата на Ректората.

КУРИОЗ: Семейство осъмна с "автобусна спирка" пред прозореца на дома си (СНИМКИ)
netinfo

Пенка Божиновска, която е собсветник на къщата, обясни, че вчера сутринта група строители са изливали бетон точно под прозореца й. На въпрос от нейна страна какво ще правят, те й обяснили, че там ще има автобусна спирка. Строителите уточнили, че това не е тяхна самоинициатива и може да бъде потърсена сметка единствено от общината. Жената отбеляза, че ако наистина там, където е предвидено, бъде построена автобусна спирка, тя би закрила изцяло гледката от прозореца на дома й. Пенка Божиновска бе категорична, че ще търсят правата си и ако там бъде издигната спирка на градския транспорт, ще подадат жалба както в общината, така и в Прокуратурата.

КУРИОЗ: Семейство осъмна с "автобусна спирка" пред прозореца на дома си (СНИМКИ)
netinfo


Преди обяд семейството посети Община Велико Търново, за да потърси отговори на въпросите си. Там те са се срещнали със заместник-кмета на Велико Търново Снежана Данева-Иванова, която се е съгласила, че мястото на спирката наистина не е там. Снежана Данева е дала обещание ремонтните дейности да бъдат прекратени по време на празниците, след което на място отново ще пристигне Комисия, която да прецени къде да бъде поставена спирката. 

КУРИОЗ: Семейство осъмна с "автобусна спирка" пред прозореца на дома си (СНИМКИ)
netinfo

Излятият бетон пред къщата ще бъде премахнат и ще се направи тротоар, както е било до сега, а семейството ще получи обезщетение заради създадените неудобства.

И още куриози:

Стълб насред пътно платно застрашава шофьорите

Стълб стърчи по средата на улица в „Аспарухово”

Циментираха дърво до Понеделник пазара (СНИМКИ)