Горна Оряховица
Горна Оряховица
На 1 февруари стартира пилотното издание на предаването “Горна Оряховица-градът под Камъка“, в което всеки първи петък на месеца ще си говорим за култура, спорт, образование, здравеопазване, политика и обществено значими дейности, свързани с Община Горна Оряховица.

Агенцията по заетостта организира трудова борса в Горна Оряховица

Днес, на 5 април, в минутите от 11.00 до 12.00 часа, ще си говорим за две от читалищата в Община Горна Оряховица, както и за общинската библиотека.

Секретарят на НЧ „Съединение 1888“ в с. Драганово Вася Караатанасова ще ни разкаже за Пролетните дни на културата. От секретарят на НЧ „Иван Вазов“  в село Първомайци Теодора Миновска ще научим повече за програмата на IV-ия Детски фолклорен празник „Весел Чичопей“, на IV-ия Национален преглед на любителските народни хорове и групи за обработен фолклор „Ганчо Михов“, кaкто и за Благотворителния Великденски концерт „Стъпка към доброто“. 

За това какви книги обичат да четат горнооряховчани и как ще протече тазгодишния Маратон на четенето в общинската библиотека ще си говорим с главния библиотекар Светлана Гъркова.

Община Горна Оряховица стартира процедура за избор на членове на Съвета на децата

Водещ на предаването е Рени Първанова.


Може да ни слушате на честота 106,60 MHz, а ако пропуснете - можете да го намерите на запис в сайта на Дарик радио.