Етър- 24 подписа за година и половина с халфа Христо Господинов
Етър- 24 подписа за година и половина с халфа Христо Господинов / Дарик нюз, архив

Халфът Христо Господинов акостира днес на стадион "Ивайло". Полузащитникът има сериозен стаж в "А" група с отборите на "Славия", "Беласица", "Миньор" и "Видима- Раковски". Господинов е най- новото попълнение на "Етър- 24" и парафира договор за година и половина. Той идва по изричното желание на новия старши треньор Цанко Цветанов и е първият футболист привлечен от него.

Христо Господинов е роден на 18 февруари 1979 г. в София и играе като ляв полузащитник. Висок е 180 сантиметра и тежи 74 килограма. През есенния полусезон той бе във "Видима-Раковски", където бе привлечен от пернишкия "Миньор".

"Цанко се свърза с мен и бързо се разбрахме. Надявам се всичко да бъде наред. С него не съм работил лично, но съм запознат с качествата му на треньор и вярвам, че всичко ще е както трябва. Идвам като свободен агент, тъй като договорът ми със севлиевския клуб изтече. Знам, че целта е завръщане в "А" група и се надявам се да се представим добре през пролетния полусезон и да я изпълним", коментира Господинов.