Етър-24 освободи треньорския екип и капитана на отбора
Етър-24 освободи треньорския екип и капитана на отбора / © etar1924.com
„Етър- 24” освободи треньорския екип и капитана на отбора
48010
„Етър- 24” освободи треньорския екип и капитана на отбора
  • „Етър- 24” освободи треньорския екип и капитана на отбора

"Етър-24" се раздели със старши треньора Георги Тодоров, помощника му Павлин Иванов и с още двама футболисти, съобщи представителят на собствениците на клуба Ендер Дурмушев.

Заедно с треньорите си тръгват капитанът на отбора Борислав Георгиев-Бобъра и халфът Ивайло Димитров. Последният е син на бившия наставник на тима Емил Димитров. Така освободените след края на първенството състезатели станаха девет. Вторият му помощник в екипа на Тодоров - Марин Стефанов си остава на работа в клуба.

„Решението на собствениците за освобождаване на старши треньора е единодушно. Нашата цел е влизане в „А" група и мнението е, че през есенния полусезон с потенциала, който има отборът трябваше да завърши на 6-7 точки пред другите тимове в групата. В някои домакиниски мачове бяха загубени ценни точки и това доведе до решението", коментира Ендер Дормушев.

Чуйте повече от него в звуковия файл.

Представителят на акционерите допълни, че с Борислав Георгиев и Ивайло Димитров са разтрогнати договорите по взаимно съгласие.

Георги Тодоров потвърди раздялата, като подчерта, че и двете страни не желаят да работят заедно повече. Той обаче ще разтрогне по взаимно съгласие, когато от ръководството изпълнят ангажиментите, които имат по договора с него.