18 момчета от региона включи Бончо Генчев в сборните отбори на Зоната
18 момчета от региона включи Бончо Генчев в сборните отбори на Зоната / Дарик нюз

18 млади футболисти от региона включи Бончо Генчев в сборните отбори на отбори на областите В. Търново, Габрово, Плевен и Ловеч. Бронзовият медалист от САЩ- 94 събира тимовете на първа тренировка в сряда в Дебелец. От БФС осигуряват екипировка, храна, вода, спортни пособия и медицинско обслужване на младите таланти.

От 14 часа ще тренират децата до 14 години. В списъка от нашата област са: Силвестър Балъков и Мехмед Мустафов от "Етър- 24", Никола Какъмъков и Марин Пендов от "Локомотив" /Г. Оряховица/, Иван Петков, Николай Данев и Алиш Хаджимустафа от "Спарта" /Самоводене/ и Борислав Борисов и Светослав Маринов от "Янтра" /П. Тръмбеш/.

Две години по- големите юноши ще тренират от 16 часа. В групата селектирана от Бончо Генчев са: Георги Иванов и Мартин Йорданов от "Локомотив" /Г. Оряховица/, Михаел Павлов от "Спарта" /Самоводене/, Борислав Петков, Веселин Тисовски, Кадир Расимов, Светослав Йорданов, Стамен Тасев и Върбан Върбанов от "Етър- 24". Отборите ще водят занимания, под ръководството на Бончо Генчев всяка сряда.