10 000 билета пуска Етър-24 за мача със Славия, 70 полицаи пазят на Ивайло
10 000 билета пуска Етър-24 за мача със Славия, 70 полицаи пазят на Ивайло / Дарик Велико Търново
10 000 билета пуска „Етър- 24” за мача със „Славия”, 70 полицаи пазят на "Ивайло"
35390
10 000 билета пуска „Етър- 24” за мача със „Славия”, 70 полицаи пазят на "Ивайло"
10 000 билета пуска „Етър- 24” за мача със „Славия”, 70 полицаи пазят на "Ивайло"
  • 10 000 билета пуска „Етър- 24” за мача със „Славия”, 70 полицаи пазят на "Ивайло"
  • 10 000 билета пуска „Етър- 24” за мача със „Славия”, 70 полицаи пазят на "Ивайло"

Без четирима основни футболисти излиза „Етър- 1924" в съботния мач със „Славия" за купата на страната. Георги Гайдаров е наказан за една среща, с разтежения са Мартин Димов, Мариян Генов и голмайсторът на отбора Тихомир Кънев. При тази ситуация шанс за изява ще имат състезатели, които не започваха като титуляри предишните срещи. „Готови сме за срещата. Подхождаме с необходимото уважение към „Славия". Надявам се всеки от футболистите да направи силен мач и да покажем, че имаме място в по- горната група. Познаваме противника достатъчно добре, за да можем да му се противопоставим", заяви старши треньорът Велин Кефалов.

 Чуйте го в първия звуков файл.

Пред последната седмица той по два часа на ден е гледал записи на мачове на „Славия" и с помощниците си е обсъдил силните и слаби страни на съперника. Преди двубоя в събота от 13 часа тимът няма да се събира на лагер, за да не се обременяват излишно играчите.

10 000 луксозни билета с цена 3 лева от вчера вече са в продажба. Изпълнителният директор на клуба Димитър Манолов заяви, че етърци излизат на война за честта на В. Търново и призова хората да дойдат на стадиона и да подкрепят отбора.

 Чуйте го във втория звуков файл.

 В характерния си оптимистичен стил Митко Манолов добави, че се отнася с респект към „белите" но е по- добре да не идват, защото на четвъртфинал ще играят „виолетовите". 70 полицаи ще имат готовност да охраняват мача в събота. Улиците около стадион „Ивайло" ще бъдат с пропусквателен режим още от 11 ч. За движение ще бъде затворена улица "Тодор Балина" от кръстовището с улица "Йоновка" до площада пред стадион "Ивайло" и от кръстовището с бул."България" до същия площад. Улица "Славянска" ще е без достъп от кръстовището с улица "Филип Тотю" до площада пред стадион "Ивайло". Улица "Филип Тотю" също ще бъде затворена за автомобили от кръстовището с улица "Славянска" до кръстовището с улица "Йоновка".