/ Efbet Eleven 30 Snooker Show
Най-популярният и най-обичаният играч в историята на снукъра Рони О‘Съливан се изправя срещу живата легенда Стивън Хендри
Варна ще бъде домакин на един от двубоите между снукър легендите  Рони О‘Съливан и Стивън Хендри, като част от зрелището Efbet Eleven 30 Snooker Show. 

Двамата майстори на щеката ще акостират във Варна тази вечер от 20,00 часа. Те ще премерят сили в зала „Конгресна“ в Двореца на Културата и Спорта. 

Варна за първи път приема снукър (разновидност на билярда) събитие от подобен ранг. Билетите за шоуто са на цени от 20 до 150 лева. Вече са изчерпания най-скъпите билети – по 100 и 150 лева, които имат най-добро местоположение спрямо снукър масата. Притежателите на тези пропуски ще получат и картичка с автограф от двете легенди.

Най-популярният и най-обичаният играч в историята на снукъра Рони О‘Съливан отново ще зарадва феновете си в България като се изправя срещу живата легенда Стивън Хендри. Двамата държат всички най-големи рекорди в света на снукъра. Българските фенове за първи път ще могат да се докоснат до иконата Стивън Хендри, който има 7 спечелени световни титли и е номер 1 по този показател.

О‘Съливан и Хендри ще изиграят четири двубоя в България, като вече бяха в София и  Пловдив. Двубоите се отличават с това, че всеки играч има по 30 секунди на удар и се играе до победа в 6 фрейма.  

С световните снукър хроники утре ще влезе и Бургас, защото ще приеме голямата битка в местния летен театър. Световните снукър величия за първи път ще играят на подобно съоръжение, което е на открито.