/ Добри Атанасов
БК „Черно море Тича” приема утре в 18:00 часа тима на „Балкан” в среща от 3-ия кръг на НБЛ. Треньорът Дарин Великов в пореден двубой няма да може да разчита на всички новопривлечени състезатели и пак на игралното поле ще излязат младите таланти на тима в компанията на опитните Веселин Георгиев и Венелин Христов.

Представяме Ви мнението на Венелин Христов за ситуацията в клуба и очакванията му за утрешния двубой. Роденият през 1995-а година състезател едва ли е очаквал, че заедно с капитана ще бъде най-опитният играч в отбора в момента: „Честно казано, не съм очаквал, че точно сега ще се окаже, че съм най-опитният играч заедно с Веско. Все пак това ми е едва втори сезон.

Веселин Георгиев: Ако бяхме в пълен състав, първите два мача щяха да са наши

Предвид създалата се  ситуация, това  е положението. Трябва да се раздаваме докрай и да играем, колкото можем. Много се радвам за това, колко се раздават момчетата. Все пак това са им първи мачове при мъжете, а те са на по 16-17 години.

Георги Илиев: Преследва ни липса на късмет, но нещата ще си дойдат на мястото

Така те ще натрупат опит и ще бъде полезно за тях. С всяка измината минута те се чувстват по-добре на терена и въпрос само на време да покажат, че постепенно израстват. Срещу „Балкан” очаквам много тежък мач. Те победиха "Лукойл". Ще се борим докрай, пък каквото стане.Дано отново дойдат много хора в залата, както в първото ни домакинство, защото това е важно за младите", каза Вени Христов.