/ netinfo
В 19:30 часа в събота зала "Владислав" в комплекс "Черно море" във Варна ще стане арена на сблъсъка от 3-ия кръг на Национална лига футзал "Развитие КДА" между тимовете на "Варна Сити" и "Черно море Мания"

"Очакванията са за хубав динамичен и интересен двубой, като нашата цел ще бъде да се противопоставим на най-добрия отбор в България в момента", коментира треньорът на "Мания" Пламен Стойков. "Класата и опитът определено са на страната на противника, но се надяваме, че ще можем да вземем нещо от мача. В предната среща между двата отбора играхме много концентрирано и аз бях доволен, въпреки загубата, която инкасирахме. Националната лига не започна по най добрия начин за нас, но факторите за това не са един или два. Все пак, смятам че вървим  в правилна посока и се надяваме наши приятели, фенове на играта, да дойдат и да се насладят на хубав футзален мач", каза още той.

В състава на "Черно море Мания" имат кадрови проблеми.
"Имаме 2 момчета, които са болни, но се надявам до мача в събота да са на линия. Ще очакваме добра игра и от новото ни попълнение на вратарския пост Станислав Иванов, който се присъедини към състава миналата седмица и за него съботният двубой ще бъде първи мач от Националната лига.