Стефан Калименов заедно с треньора на "соколите" Енгибар Енгибаров
Стефан Калименов заедно с треньора на "соколите" Енгибар Енгибаров / netinfo
Стефан Калименов
96534
Стефан Калименов
  • Стефан Калименов
"Лека-полека нещата в "Спартак" се получават. Вече разполагаме и с екипировката на отбора за гостуванията. Ще опънем знаме със "Спартачко" на пилона. Нещата се случват  и усещаме подкрепата на феновете, на местната администрация, на бизнеса", заяви за предаването "морски гонг" по Дарик председателят на УС на "Спартак 1918" Стефан Калименов.

Нови 35-40 деца в рамките на 2 седмици са постъпили в школата на варненския клуб, разкри още Калименов. Той говори и за предстоящите ремонтни работи на стадион "Спартак".

"Непрекъснато държим връзка с архитекти и проектанти от София. В понеделник те идват на стадион "Спартак" в 10:30 часа, след което ни предстоят срещи и в Общината. Имаме вече представа, визуализация за това как ще изглежда стадионът след приключването на ремонтните дейности", каза още той.
Калименов е имал разговори с хора от общината, като е получил уверение, че около 20-и април ще е приключила процедурата с връщането на имотите на "Спартак", след което предстои прехвърляне на акции. Надеждите са до средата на май и най-дребните детайли около спортната база и прилежащите площи да бъдат изчистени.
чуйте цялото интервю със Стефан Калименов в приложения звуков файл: