Кандидатът за кмет Николай Костадинов: Промяната ще стигне до всеки дом във  „Владислав Варненчик”
Кандидатът за кмет Николай Костадинов: Промяната ще стигне до всеки дом във „Владислав Варненчик” / снимки: ГЕРБ

След реконструкцията на главните пътни артерии идва ред на обновяването и на инфраструктурата на кварталите във Варна. През следващия мандат промяната ще стигне до всеки дом в район „Владислав Варненчик”, увери кандидатът на ПП ГЕРБ за районен кмет Николай Костадинов.

Заедно с кандидатите за общински съветници Николай Георгиев, Жельо Алексиев, Станислав Йорданов и Стоян Димитров той коментира перспективите за развитие на Владиславово със собственици на имоти в местността Ментеше. Те обсъдиха възможностите за подобряване на инфраструктурата и осветлението, а жителите  споделиха проблемите, свързани със зимната поддръжка на уличната мрежа и със зачестилите случаи на битова престъпност. Николай Костадинов и кандидатите за общински съветници на ПП ГЕРБ се ангажираха да окажат пълно съдействие на хората от местността.

Кандидатът за кмет Николай Костадинов Промяната ще стигне до всеки дом във  Владислав Варненчик
netinfo

От днес офисът на ПП ГЕРБ в бл. 4 в кв. „Владислав Варненчик” ще заработи и като приемна за граждани. Там всеки делничен ден от 10:00 до 17:00 ч. жителите на района ще могат да споделят своите идеи и предложения за развитие на Варна, да поставят своите проблеми пред кандидата за кмет на Владиславово и кандидатите за общински съветници от листата на партията.