ГЕРБ-Варна: Вотът на ДПС е купен!
ГЕРБ-Варна: Вотът на ДПС е купен! / netinfo
Вотът за ДПС е купен. Високите резултати на партията на Доган на изборите в неделя са постигнати с упражняване на страх и насилие.Това заяви във Варна водачът на евролистата на ГЕРБ Душана Здравкова.

ДПС направи опит да манипулира изборите и във Варненска област, заяви Павел Димитров, координатор на ГЕРБ във Варна. Димитров уточни, че в изборния ден само от ГЕРБ са подали 7 жалби до РИК за нарушения на хора на ДПС.

На предстоящите местни избори ГЕРБ ще заложи на модела, довел до успех на евровота. Ще заложим на позитивна кампания, в която ще убеждаваме, без да обещаваме, каза още варненският лидер на партията.

Основен акцент в кампанията на ГЕРБ за местния вот ще бъдат европейските фондове и оперативни програми. Средствата в тях са за хората, а не за политиците и ние трябва да ги научим как се усвояват, категоричен бе Павел Димитров.

От партията на Бойко Борисов подготвят инициатива в подкрепа на медицинските сестри в Либия. Тя ще се нарича “Европейска вълна на подкрепата”, като идеята е на новизбрания евродепутат варненката Душана Здравкова.