Да запалим свещичка в памет на загиналите при катастрофи
Да запалим свещичка в памет на загиналите при катастрофи / DarikNews.bg, архив
БСП скърби за председателя си в Чирпан
Областният съвет на БСП-Стара Загора изказа съболезнования на близките на адвокат Даниела Драгийска по повод кончината й след кратко боледуване.  Даниела беше член няколко мандата на областната структура.

Даниела Драгийска  оставя трайни следи в местния парламент на Чирпан с ревностното отстояване на гражданската позиция, мотивирани решения,  реалистични анализи и  равносметки като зам.-председател  в настоящия мандат, като председател  в мандата 2015-2019г., като ръководител на групата на БСП  в периода 2011-2015г. и като общински съветник два мандата преди това.

„Ще я помним дълго с лекотата и професионализма, с които предлагаше инициативи и стратегии. Като председател на жените-социалистки от 2005 г. в БСП-Чирпан и член на Областния съвет на ОЖС винаги е следвала принципите на толерантност, равнопоставеност и практичност. И на последното заседание  тя бе заредена с  перспективи“, написаха във фейсбук от Областния съвет.

Отворена е съболезнователна книга в Областния съвет на БСП-Стара Загора, съболезнования могат да се пишат и в клуба на БСП-Чирпан.

Погребението е на 3 декември от 12:00 часа на Чирпанските гробища.