/ iStock/Getty Images
Осигури го ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3”
Респиратор за интензивна грижа за пациенти в болницата в Гълъбово осигуриха от ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3”.
 
Животоподдържащата техника на стойност 39 000 лева е вече доставена на медиците в болницата, която ежегодно приема над 3300 пациенти и e единственото лечебно заведение със специализирано COVID отделение в района на комплекс “Марица Изток”. 

Животоспасяваща техника получи болницата в Гълъбово 

„Приносът на компанията е изключително важен за нас, защото така се чувстваме по-уверени, сигурни и спокойни в грижите, които полагаме за нашите пациенти. Безспорно новият респиратор значително ще подобри готовността ни да реагираме в тежки ситуации", заяви д-р Гошо Грозев, директор на МБАЛ Гълъбово.
 

дарение
ТЕЦ КонтурГлобал Марица Изток 3


От началото на пандемията, компанията на няколко пъти осигури предпазни облекла и консумативи, средства за дезинфекция и бързи тестове на болничното заведение. След съгласуване на нуждите с екипа на болницата, спешно бе закупена и медицинска апаратура в помощ на диагностицирането, лечението и транспортирането на пациентите.
 
Благодарение на „КонтурГлобал“, кислородната система на болницата бе ремонтирана и осъвременена, за да се осигури надеждна грижа за пациентите, които се нуждаят от кислородна терапия.