/ БГНЕС, архив
Следващият уикенд с променен маршрут ще се движат мотрисите по линии 1, 3, 6, 7
На 20 и 21 октомври се въвежда времената организация на движение по трамвайни линии 3 и 10, съобщават от пресцентъра на Столична община.
 
Трамвайна линия 3 в посока кв. "Орландовци" ще се движи от бул. "Христо Ботев" надясно по ул. "Струга" и надясно по бул. "Княгиня Мария Луиза" по маршрут. В обратна посока движението не се променя.
 
Трамвайна линия 10 в посока жк "Западен парк" ще се движи от бул. "Княгиня Мария Луиза" надясно по бул. "Христо Ботев", наляво по ул. "Струга" и надясно по бул. "Княгиня Мария Луиза" и по маршрута. В обратна посока маршрутът не се променя.
 
На 27 и 28 октомври също ще има промяна в движението на някои трамвайни линии. Тогава с променени маршрути ще са мотрисите по линиите 1, 3, 6 и 7.
 
Трамвайни линии 1 и 7 в посока съответно жк "Иван Вазов" и жк "Борово" ще се движат от кръстовище бул. "Княгиня Мария Луиза", по бул. "Витоша", ул. "Алабин" и наляво по бул. "Христо Ботев" по маршрута си. В обратна посока маршрутите не се променят.
 
Трамвайна линия 3 в посока жк "Захарна фабрика" ще се движи от кръстовище бул. "Княгиня Мария Луиза", през подлез "Надежда", ул. "Скопие", бул. "Константин Величков", по ул. "Цар Симеон" и по маршрута си.
 
Трамвайна линия 6 в посока жк "Иван Вазов" ще се движи от триъгълника по маршрута на трамвайна линия 11 по ул. "Скопие", бул. "Константин Величков", бул. "Александър Стамболийски", пл. "Възраждане" и надясно по бул. "Христо Ботев" и по маршрута си. В обратна посока маршрутът не се променя.