Оставиха в ареста мъжа, стрелял по бившата си приятелка в София, съобщиха от прокуратурата.

Обвиниха в опит за убийство мъжа, който простреля бившата си жена в София

След опит да убие бившата си приятелка във фризьорски салон, обвиняемият се укрил в Русе, където на следващия ден бил задържан, както и му била взета мярка „задържане под стража до 72 часа“. 

В хода на разследването e извършена съдебно-медицинска експертиза, назначени са и други експертизи, необходими за разкриването на обективната истина.

Съдът прие мотивите на прокуратурата, че е налице  обосновано предположение, че именно обвиняемият е съпричастен към извършеното престъпление.

Налице е също реална опасност обвиняемият да се укрие и/или да извърши друго престъпление, ако по отношение на него бъде взета мярка за неотклонение, различна от „задържане под стража“. Взетата мярка за неотклонение подлежи на обжалване.

Заловиха мъжа, прострелял бившата си жена във фризьорски салон в София

Припомняме, че на 15 октомври в салон на ул. „Любен Каравелов“ 51-годишният мъж е произвел четири изстрела срещу бившата си приятелка - в слепоочието, рамото и лявата длан, с въздушно пневматично оръжие.

Пострадалата е транспортирана в болнично заведение, където й е оказана медицинска помощ - извадени са четири броя стоманени сачми.