Заместник-председател на СОС и шеф на Комисията по обществен ред и сигурност опита да свали от сградата на Столичната община украинското знаме. Освен това се разходи в сградата с маскирано лице. Какво криеше, докато открито газеше правилата? Въпросът коментираха в предаването „Челюсти” самият Борислав Иванов и общинският съветник от БСП Калоян Паргов по NOVA.

„Моята работа е да видя къде са пропуските”, заяви Иванов. „Колкото пъти ми кажете, толкова пъти ще сваля знамето от Столична община. Но ми кажете да го направя. Като ме питате защо - ще кажа, че го направи г-н Паргов”, продължи Иванов.

„Аз съм от партия, която има десетилетна история и период, в който е номер 1 по подривна и партизанска дейност”, отговори Паргов. Постъпката на Иванов отдава на младостта му.

Нова акция подготвя съветникът, опитал да свали украинското знаме от общината

„Без това да е оправдание, защото няма оправдание за такива постъпки. Категорично не е трябвало да го направи”, заяви Паргов.

Той каза още, че „политиката е сложен занаят, но не винаги с подривна дейност може да постигнеш целта си.

Иванов, който подаде оставка като зам.-председател на СОС, каза, че ще си подаде оставката и като председател на Комисията по обществен ред и сигурност.

Повече гледайте във видеото. 
 
NOVA NEWS