/ DarikNews.bg
На 17 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Гоце Делчев“ в жк. „Гоце Делчев“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Гоце Делчев“ от ул. „Орехова гора“ до ул. „Костенски водопад“
ул. „Бадемова гора“ от бул. „Гоце Делчев до ул. „Нишава“
ул. „Хайдушка гора“ от ул. „Орехова гора“ до ул. „Бадемова гора“
ул.  „Трънски проход“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бадемова гора“ ъгъла с ул. „Хайдушка гора“.

На 17 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателен кран    на ул. „Поп Евстати Витошки“ в кв. „Бояна“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Кумата“, ул. „Воденичница“, ул. „Даскал Попандреев“, ул. „Околовръстен път“, ул. „Радецки“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кумата“ на ъгъла с ул. „Ралевица“.

На 17 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с монтаж на измервателно устройство при ВЕЦ „Пасарел“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Ресторант "Златна рибка";

с. Кокаляне - карето между ул. „Самоковско шосе“, ул. „Искър“, ул. „Валозите“,    ул. „Тополите“, ул. „Васил Левски“ и ул. „Йованец“;         

с. Панчарево – карето между ул. „Самоковско шосе“, ул. „Йованец“, ул. „Курията“, ул. „Беликата“, ул. „Бор“, ул. „Ловджийска чешма“ и ул. „Риляник“                                   
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:

с. Кокаляне – ул. „Димитър Благоев“ и ъгъла с ул. „Васил Левски“ - от 22:00ч. на 17.10.17г.;

с. Панчарево -  на площада – ул. „Елин Пелин”, ъгъла с ул. „Васил Левски” -  от 22:00ч. на 17.10.2017г.

На 17 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с монтаж  на пожарен  хидрант  на ул. „Синьо лято“, в.з. Симеоново-Драгалевци се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Синьо лято“

ул. „Йоасаф Бдински“ от ул. „Синьо лято“ до ул. „Митрополит Партений Зографски“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Синьо лято“ кръстовището  с ул. „Горска ела“.

На 17 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с монтаж и подмяна на спирателни кранове на ул. „Урвич“ в с. Железница се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Стамболова река", ул. „Ведена", ул. "„Урвич" и ул. „Дъбова гора"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ведена“ на ъгъла с ул. „Урвич“.

На 17 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Кумарица“, гр. Нови Искър се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. "Иван Вазов",ул. "Летец", ул. "Хаджи Димитър", ул. "Искърско дефиле" и района между ул. "Банска", ул. "Зенит", и ул. "Стое Джуров"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кръстовището на ул. „Хаджи Димитър“ с ул. „Стое Джуров“.

На 17 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Подуенска“, жк. „Сухата река“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Подуенска“, ул. „Екатерина Симидчийска“, ул. „Черковна“ , ул. „Христо Г. Данов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Подуенска“ №8.

На 17 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Пантелей Николов“, кв. „Бояна“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Пантелей Николов“
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Десислава“ ъгъла с ул. „Пантелей Николов“.

На 17 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно  водопроводно отклонение на ул. „Житница“ в с. Житен, се налага спиране на водоподаването от 14:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Отец Паисий“, „ул. Търговска “,  ул. „Стубела“, ул. „Люляк“, ул. „Бор“ и ул. „Хан Аспарух“
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Житница“ на площада  пред кметството.

На 17 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Проф. Цветан Лазаров“ в кв. „Слатина“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Проф. Цветан Лазаров“ № 35, №39 и №41

бул. „Асен Йорданов“ №7, №8, №9, №10, №10А и №11, имоти северно и източно от №7

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на паркинга на магазина Кауфланд, бул. „Асен Йорданов“ №7.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
На 17 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Роза“ в с. Долни Пасарел, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. "Роза", ул." Диляна" ул." Хвойна",ул. " Дълга поляна", ул. " Димитър Вучков"
 При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Диляна на ъгъла“ с ул. „Димитър Вучков“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.