Момичетата от ансамбъла ще кажат официално "Довиждане" на родната публика по време на бенефис-спектакъл в "Арена Армеец"
На 16 декември ансамбълът ни по художествена гимнастика ще каже официално "Довиждане" на родната публика по време на бенефис-спектакъл, озаглавен "Сън", в столичната зала "Арена Армеец".

Златните момичета на България се сбогуват с грандиозен бенефис

"Предстои ни едно грандиозно събитие. Тези момичета заслужават да излязат през парадната врата на художествената гимнастика. Ще бъде нещо изключително като събитие, очакват ви много големи изненади в "Арена Армеец". Всеки ден има репетиции до късно през нощта, очаква ви много вълнуващо събитие. Тази година беше най-специалната и успешна в историята на българската художествена гимнастика", това заяви на пресконференция Илиана Раева, председател на Българската федерация по художествена гимнастика.

БГНЕС

"Спомням си преди 5 години как Илиана обеща на сегашните олимпийски шампионки, че ако завоюват първо място на Олимпиадата, ще им направи страхотен спектакъл, бенефис. Със сигурност емоциите ще са огромни", каза старши треньорът на златния ни ансамбъл от Токио Весела Димитрова. 

В спектакъла "Сън" се предвижда музика на живо, мултимедия, танци и... грация.

 Участие ще вземат олимпийските шампионки от ансамбъла - Симона Дянкова, Ерика Зафирова, Стефани Кирякова, Лаура Траатс и Мадлен Радуканов, както и още две гимнастички, които бяха част от тима в последните пет години - Елена Бинева и Теодора Александрова. Индивидуалните състезателки - Невяна Владинова и Катрин Тасева, също ще бъдат част от бенефиса.