Двоен празник за полицаите от Стралджа
Двоен празник за полицаите от Стралджа / netinfo

Полицаите от РУ на МВР Стралджа отбелязаха  двоен празник. 8 ноември, Архангеловден, за всички от колектива  е не само професионален празник на  българската полиция, но и Празник на община Стралджа.

Делчо Делчев, началник на Районното управление, поздрави колегите си  като припомни постигнатите добри резултати през годината, благодари за старанието, отговорността и дисциплината, която проявяват служителите на МВР в Стралджа, пожела на всички здраве и същото постоянство в работата. Бе представяна заповедта на директора на Областна дирекция на МВР Ямбол комисар  Стоян Драгнев и отправената писмена похвала към главен инспектор Делчо Делчев, инспектор Йордан Шидерски, инспектор Петко Петков, главен полицай Иван Първанов, Иван Стоянов, Господин Сивенов, Георги Петров, главен полицай Стойчо Иванов, Въльо Георгиев и полицаите Атанас Иванов, Георги Георгиев, Георги Василев.

От името на кмета на общината Митко Андонов поздравителен адрес прочете зам.кметът Иван Иванов. В него се подчертава заслужено добрата работа на РУ и убедеността на кмета, че и занапред полицаите ще работят с ум и сърце за осигуряване сигурността и спокойствието в общината.

По традиция в този ден гост на полицията бе отец Димитър, който отслужи празничен водосвет. „В борбата срещу злото е необходимо духовна сила и нека Архангел Михаил помага за вашето служение" добави свещеника и покани целия колектив на 8 ноември в църквата Св.Архангел  за черкуване.