Уредите Diplomat гарантират топлината, която зимата не може
Уредите Diplomat гарантират топлината, която зимата не може / netinfo

Познавате ни. Вече 25 години се грижим за топлината и комфорта в дома ви. Избираме и ви предлагаме решения за балансиране на стайната температура, позволяващи на всеки от вас да намери най-удачния вариант за себе си, според нуждите, възможностите и предпочитанията си.

В нашите 150 идеи за топлина включихме и популярните напоследък конвектори, търсенето на които е знак за тяхната ефективност. Те са подходящ избор за тези от вас, които държат на бързото затопляне и поддържането на комфортна температура. Предлагаме модели с възможност за стенен монтаж, което позволява оптимално използване на помещението, а и дава възможност за безопасна отдалеченост от децата.

Помислихме и за здравето ви. Открихме топлина с мекота, като от камина, която не изсушава въздуха и затопля тялото. Може да и се радвате, благодарение на новите ни и високоефективни MICA конвектори. Нагревателният им елемент има голям процент инфрачервено излъчване, сравнимо със слънчевите лъчи. Достигат максимални температури за кратко време. Инфрачервените конвектори не затоплят въздуха, а отопляват тялото и предметите, разположени в обсега на излъчваната топлина. Не разпространяват прах и са подходящи за хора с дихателни проблеми, ал
ергии и деца. Именно дълговълновите инфрачервени излъчвания, според учените, са тези с най-полезното въздействие (при умерена мощност) върху човешкия организъм.

MICA конвекторите на Diplomat могат да се монтират и на стената. Те обаче трябва да са на определено минимално разстояние от главата ви, в зависимост от мощността. Нашите са с мощност 2 000 - 2 200 W, което означава, че трябва да са на дистанция от 1,5 - 2 метра.

 

Вижте нашите 150 идеи за топлина. Изберете своята на www.diplomat.bg. Поръчайте я, с безплатна доставка, от нашия онлайн магазин store.diplomat.bg.