/ netinfo
Редица училища в общини в област Шумен вече са преустановили учебните занятия заради лошото време. 

27 и 28 февруари са обявени за неучебни дни за всички училища на територията на община Шумен със заповед на кмета Любомир Христов. 

27 февруари ще бъде неучебен ден за всички училища на територията на община Нови пазар поради ниските температури и тежката пътна обстановка.
Детските градини в селата Войвода, Стоян Михайловски, Памукчи, Мировци и Избул няма да работят на 27 и 28 февруари.

Ваканция за всички ученици на територията на община Каспичан е обявена за 27 и 28 февруари.

В община Венец зимната обстановка е усложнена. Заради навявания е затруднено движението, затова част от учениците, които пътуват от населените места до СУ "Н.Й.Вапцаров" в общинския център, не са успели да дойдат. Затова учебният процес се преустановява до сряда, съобщи кметът Нехрибан Ахмедова.

Останалите две училища в общината - в селата Ясенково и Изгрев, също няма да имат занимания.

Цяла седмица пък детските градини в общината няма да работят, защото справката сочи, че има много малко деца. 

Във връзка с усложнената зимна обстановка, ниските температури и невъзможността за провеждане на нормален учебен процес в училищата и детските градини на територията на община Каолиново кметът Нида Ахмедов обяви за неучебни 27 и 28 февруари за всички училища на територията на общината.

Детските градини няма да работят до 2 март.

Във всички училища от община Никола Козлево до сряда няма да се учи.

Със заповед на кмета на община Нови пазар дните 26 и 27 февруари 2018 г. са неучебни за учениците на ОУ "Васил Левски" - с. Мировци, община Нови пазар

Дните 26, 27 и 28 февруари са неучебни за учениците на ОУ "Панайот Волов" - с. Живково, община Хитрино, дните 27 и 28 февруари са неучебни за учениците на СУ "Д-р Петър Берон" - с. Хитрино

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари