Министри и народни представители от БСП ще посетят Шуменско
Министри и народни представители от БСП ще посетят Шуменско / netinfo
Министърът на здравеопазването Евгени Желев, министърът на финансите Пламен Орешарски, зам-министърът на образованието Кирчо Атанасов и народни представители от БСП ще бъдат на работно посещение в Шуменско днес и утре. На посещение в региона ще бъдат още - Кристиян Вигенин – член на Европейския парламент и зам.-изпълнителният директор на ДФ "Земеделие" Емил Дърев.

От 14:00 ч. днес министър Желев ще се срещне с кмета на Шумен Красимир Костов и с народния представител Димитър Дъбов. По-късно Желев ще посети Пневмофтизиатричния и Онкологичния диспансер. В 15:30 той ще се срещне с ръководството на МБАЛ – Шумен. От 17:30 ще започне срещата на министъра и Димитър Дъбов с граждани от кв. „Вичо Папазов”.

За 15:30 ч. е насрочена срещата на зам.-министър Кирчо Атанасов с директори на училища от Шуменска област. Тя ще се проведе в зала 363 на общината.

От 17:30 ч. тази вечер ще започнат срещите на народни представители и членове на Висшия съвет на БСП с жители на Шумен и селата Мадара, Царев брод и Ивански. Срещи ще се проведат и в гр. В. Преслав, Каспичaн, Смядово, Върбица, Нови пазар и Никола Козлево.

Утре от 10:00 часа министър Орешарски и Димитър Дъбов ще се срещнат с кмета Красимир Костов и зам.-кмета по финанси Александър Генчев. В същия час ще започне и срещата на Кристиян Вигенин с млади социалисти от Шумен, както и на Емил Дърев със земеделски производители  от Шуменско /в зала 363 на общината/.

По-късно Вигенин ще посети и Нови пазар, където в програмата му е предвидена среща с млади социалисти в клуба на БСП в града.