/ Борислав Курдов
Министър-председателят посети Търговище след като направи първа копка на участък от магистрала „Хемус”
Бойко Борисов в Търговище
98518
Бойко Борисов в Търговище
  • Бойко Борисов в Търговище

Министър председателят бе впечатлен от видяното в Търговище. Придружен от министъра на регионалното развитие Николай Нанков и финансовия министър Владислав Горанов той разгледа обновени и реконструиращи се обекти от образователната и пътната инфраструктура: обновената спортна зала; новата сграда, в която се помещава Областната дирекция „Земеделие”, заедно с всички институции, ангажирани в областта на селското стопанство; изцяло реновиращите се Първо основно училище и детска градина „Приказка”.

Бойко Борисов в Търговище
Борислав Курдов


Започва изграждането на нова отсечка на магистрала „Хемус“ - трасе и срокове

Пред Борисов областният управител Митко Стайков обобщи, че в региона в различни обекти за последната една година се инвестират 45 млн. лв. Кметът на Търговище д.р Дарин Димитров също отчете огромната строителна работа, която в момента се извършва в града, като подчерта че общината е една от малкото в страната, в които населението расте, а Борисов се пошегува, че след построяването на магистралата до Варна, Търговище вече ще си има и пристанище.

Бойко Борисов в Търговище
Борислав Курдов


Борисов: Не съм доволен от шефката на Търговския регистър

Министър-председателят Борисов заяви, че с оглед случващото се в съседните на България страни, сега повече от всякога институциите и политическата класа трябва да са много единни, за да изпреварят всички в региона

Повече може да чуете в прикачения аудиофайл:

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.