Ангажират специалисти за проблема с неплатените суми в АМ-Черно море
Ангажират специалисти за проблема с неплатените суми в АМ-Черно море / netinfo

Областният управител на Шумен Тодор Тодоров и изпълнителният директор на НАПИ инж. Янко Янков са постигнали съгласие, че е необходимо скорошно решаване на проблема с неизплатените суми към АМ „Черно море" за извършени ремонтни дейности на път Шумен - Царев брод - Войвода - Лятно -  Каолиново. Това е станало по време на среща, която се е провела днес.

Тодоров е запознал инж. Янков с резултатите от проведените вчера разговори между народния представител Димитър Дъбов, министъра на финансите Пламен Орешарски и председателя на Надзорния съвет на НАПИ Иван Атанасов. Било е взето решение за създаване на работна група от специалисти, които в най-кратки срокове трябва да съставят протокол за извършените ремонтни дейности по трасето на пътя Шумен - Войвода - Каолиново. Те трябва да направят и количествено-стойностна сметка на ремонтните дейности и да предадат докладите на министъра на финансите, министъра на регионалното развитие и благоустройството и на изпълнителния директор на НАПИ.

След като министърът на финансите, министърът на регионалното развитие и благоустройството и изпълнителният директор се запознаят с предоставената информация, се очаква да се намери решение за изплащане на дължимите суми.