„Живот на победител – ефектът на пеперудата“ или как да вземем нови решения за живота си
„Живот на победител – ефектът на пеперудата“ или как да вземем нови решения за живота си / снимка: Петър Тодоров
„Живот на победител – ефектът на пеперудата“ или как да вземем нови решения за живота си
90500
„Живот на победител – ефектът на пеперудата“ или как да вземем нови решения за живота си
  • „Живот на победител – ефектът на пеперудата“ или как да вземем нови решения за живота си

Целодневно обучение на тема „Живот на победител – ефектът на пеперудата“ ще се проведе за първи път в Пловдив с подкрепата на Пловдивския културен институт. Един от водещите на събитието Ясар Маркос каза в ефира на Дарик радио, че най-големи позитиви от участието си в семинара ще има онзи, който е взел решение да работи над себе си; всеки, който е решил да се развива и да влага в себе си време и енергия. По думите му на обучението няма да се раздава магическо хапче и ключ към всички врати. Идеята е участниците да разберат нови неща за себе си, да вземат нови решения за живота си, които да доведат до нови действия.

Мисията на Ясар Маркос е да подкрепя всеки човек, тръгнал по пътя на личностното израстване. Той е помогнал е на над 8000 души в над 200 обучения в Холандия, България и Израел.

Живот на победител  ефектът на пеперудата или как да вземем нови решения за живота си
netinfo

Организаторът на семинара и директор на Пловдивския културен институт Марияна Стракова обещава едно изключително, вдъхновяващо и животопроменящо обучение. То ще помогне на присъстващите да отговорят на следните въпроси: Искаш ли да можеш да контролираш успеха в живота си? Искаш ли да можеш ти да определяш какво да ти се случва, а не да реагираш на случващото се? Искаш ли да намериш вярата в себе си и да сбъдваш всяка своя цел с лекота?

„Ако отговорите на тези въпроси са „да“, тогава мястото ти е сред нас, за да откриеш истинската си сила, за която може би дори не си подозирал, че съществува.“, допълват още организаторите.

Семинарът ще се проведе на 22 октомври (събота) от 10.00 до 19.00 часа. Подробности за записването могат да се намерят на интернет страницата на Пловдивския културен институт.

Чуйте разговора с Ясар Маркос и Марияна Стракова от прикачения звуков файл.