/ Кирил Кирилов
Кандидатът за кмет на Пловдив Славчо Атанасов
102118
Кандидатът за кмет на Пловдив Славчо Атанасов
  • Кандидатът за кмет на Пловдив Славчо Атанасов
Красимир Каракачанов навремето сме имали различия в методиката и тактиката на управление на ВМРО, но те бяха преодолени". Това заяви пред Дарик кандидатиралият се за кмет на Пловдив Славчо Атанасов от НФСБ, за когото до последно не беше ясно дали ще бъде подкрепен от ВМРО.

ВМРО-Пловдив стопираха устрема на Славчо Атанасов като кандидат за кмет

Той допълни, че с председателя на воеводите никога не са имали сериозни личностни или идеологически конфликти. Бившият градоначалник отрече Каракачанов да е твърдял, че по време на мандата му Пловдив е бил в криза. 

Славчо Атанасов официално кандидат за кмет на Пловдив

"Докато хората си мислеха, че аз и той сме много сериозно скарани, ние си ходехме на гости с преспиване", каза Атанасов. "Дори четем еднаква литература и си разменяме книги", добави той.

Славчо Атанасов е кандидатът на ВМРО за кмет на Пловдив

"В политиката никога няма гаранция и патриотичните игри няма да спрат",
коментира ситуацията депутатът от ВМРО Александър Сиди. Той не отрече, че един ден политическото доверие към Славчо Атанасов може да бъде свалено, но същевременно заяви, че партията застава зад него, защото към момента е най-разпознаваемият кандидат.  

ВМРО обявява кандидата си за кмет на Пловдив?

Днес между двете партии беше подписано официален договор за подкрепата и издигането на кандидатурата на Славчо Атанасов. Той изброи приоритетите в евентуалната си бъдеща работа, сред които инфраструктурни проекти като Модър-Царевец, изграждането на детски градини и ясли, ежедневната среща с гражданите на Пловдив и други.

Тотев категоричен - няма да се кандидатира за кмет

Кандидатът беше категоричен, че ще направи цялостна ревизия на управлението на Иван Тотев и дейността на общинска фондация „Пловдив 2019“. 

Чуйте повече в звуковия файл: