Рекламират извънкласни занимания по идея на Славчо Атанасов
Рекламират извънкласни занимания по идея на Славчо Атанасов / netinfo
Кампания за популяризиране на извънкласните занимания в четирите училища в район „Тракия” стартира по инициатива на кандидатът за кмет на Пловдив Славчо Атанасов.

Кампанията ще се развие в няколко етапа, уточни председателят на пловдивската структура на ВМРО Илко Илиев. През първия етап ще бъде издаден рекламен каталог, в който ще бъдат посочени всички извънкласни занимания в СОУ „Св. Седмочисленици”, СОУ „Софроний Врачански”, СОУ „Черноризец Храбър” и СОУ „Димитър Матевски”, както и в двете читалища в района. В каталога ще бъдат посочени дните и часовете на провеждане на заниманията, както и телефон за връзка. Той ще бъде издаден в достатъчен тираж, за да стигне до всеки ученик и родител.

През втория етап на кампанията ще бъдат организирани концерти и изложби в четирите училища, на които учениците ще покажат пред зрители това, с което се занимават и което научават по време на заниманията си извън клас.

Идеята на Славчо Атанасов е в началото на следващата учебна година рекламната кампания на извънкласните занимания да обхване всички училища в Пловдив, като бъде издаден общ справочник за целия град на различните възможности за организиране и осмисляне на свободното време на децата.