/ Дарик Пловдив
Изискан и впечатляващ ще бъде тазгодишният Виенски офицерски бал в Пловдив. Той  ще напомни за аристократичния и бохемски дух на града, който в момента е Европейска столица на културата. 

Елитното събитие е посветено на благотворителна кауза в подкрепа на децата на служители от Бригада „Специални сили“. Тя е един от организаторите на проявата заедно с Елитен спортен клуб „Морски сговор“ и танцов център „Ла Фамилия“. 

За първи път ще има изложба ревю на бални облекла - офицерски парадни униформи, елегантни дамски рокли и мъжки бални костюми. Те са сътворени от международно известните дизайнери Стоян Радичев и Мариана Папаличева. 

Събитието ще събере над 140 гости от елита на града. Дрескодът е дълги рокли за дамите и официални костюми или смокинги за господата. Танците ще бъдат открити с валсове на Щраус, Шостакович и други композитори.

В типичния за баловете стил e и обстановката, а се акцентира и на благотворителната каузав подкрепа на децата на служители от 68-ма бригада "Специални сили". Четвъртото издание на Виенския офицерски бал в Пловдив ще се състои на довечера в зала „Амбасадор“ на хотел „Тримонциум“.