/ Община Плевен

Ремонт на улици,  тротоарни настилки и изкърпване на дупки предвижда графикът на „Инжстрой” ЕООД за периода 22-26 юли. Дейностите са по договор „Текущ ремонт на уличната инфраструктура, организация и безопасност на движението на територията на град Плевен и кметствата без самостоятелен бюджет”.

Подписаха договора за кредит за реновиране на централната градска част и Автогарата

Ще се ремонтират шестоъгълните плочи от  тротоарната настилка на бул. „Данаил Попов” пред аптека „Санита” и в съседство, където ще бъде възстановена и настилка, нарушена след отстраняване на аварии от „Водоснабдяване и канализация” ЕООД.

Удължиха срока за усвояване на кредита за ремонт на пл.„Свобода“, пешеходната ул.„В. Левски“ и Автогарата

Ще се работи и по изкърпване на дупки в настилката на улицата покрай бл. 422 и бл. 424 в жк „Дружба”, както и в района на площад „Македония” и ул. „Битоля”. Ще бъде възстановено слягане до Детска кухня, там ще бъде ремонтирана и ревизионна шахта. Дейностите предвиждат и ремонтна работа по улици в село Върбица.

Община Плевен подписа договори с фирмите, които ще ремонтират общинската пътна мрежа

През предходната седмица екипи на  „Инжстрой” ЕООД са извършили подготовка за ремонта на тротоарната настилка на бул. ”Данаил Попов”, възстановили са стъпала на ул. „Хилендар” и са поправили пропадане - хралупа в настилката на улица „Гренадирска” № 36 и подхода към паркинга пред бл. „Юли”.

Продължават дейностите по възстановяване на улична настилка в Плевен

Изкърпени са дупки в настилката на улиците „Руй”, „Райна княгиня” и на завоя за бл. 325 в жк ”Кайлъка”, направена е подготовка за изкърпване на дупки в настилката в района на обръщалото на тролейбусите в жк ”Дружба”, възстановен е асфалт сред ремонти на ВиК.