/ dariknews.bg

40 деца и ръководители от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ град Пордим за поредна година ще почиват една седмица на море в курорта "Албена". Инициативата се организира от Националното сдружение на сираците в България за поредна година с подкрепата на „Албена“ АД и „БДЖ Пътнически превози“ ЕООД.

Владислав Николов и приятели направиха дарение на Дома за медико-социални грижи за деца (СНИМКИ)

От 30 август до 6 септември децата ще прекарат незабравима почивка на база ол инклузив придружена с много спортни и развлекателни занимания. Народния представител Владислав Николов отново подкрепи идеята деца отличници и в неравностойно социално положение от Плевенско да бъдат на летен отдих. Осигурени са плажни артикули /надуваеми дюшеци, пояси, топки, федербал, шах и др./, за да се разнообрази почивката на децата.

"Благодаря на народния представител Владислав Николов за неуморната му подкрепа на социални каузи и оказването на навременна помощ. От „БДЖ Пътнически превози“ отново ще возят безплатно групата деца и ръководители до морето и обратно, за което им благодарим, както и на ръководството на „Албена“ АД, че традиционно организира летен лагер за деца в нужда", сподели Слави Михайлов - председател на Националното сдружение на сираците в Бжългария.